Followers

Tuesday, August 13, 2013

Salam Syawal buat semua.

Assalamualaikum.

Minal `Aidil wal-Faizin.  Biar pun pagi ini sudah 7 Syawal,  belum terlewat untuk saya mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil fitri buat semua teman.  Semoga semuanya berada di dalam keadaan yang sangat memuaskan.

Hari raya pertama dan kedua,  boleh dikatakan kami sekeluarga berada di rumah, menyambut tetamu yang sudi berkunjung.  Hari Raya ketiga dan keempat, baru lah dapat keluar beraya , menziarahi sanak saudara dan sahabat yang mengadakan rumah terbuka. Terima kasih semua.

Tahun ini merupakan tahun peperiksaan untuk anak kedua saya, angah Faiz.  Raya pun sikit-sikit aje.  Kasihan juga melihat dia bertungkus-lumus dengan pelbagai modul dan soalan,  jadi saya bertekad untuk menyambut lebaran dengan ala kadar sahaja.  Walaupun simple, raya tetap meriah.

Buat semua teman Laman Husna, mohon ampun dan maaf seandainya terdapat bicara yang mengguris perasaan. . .dan apa sahaja yang menyinggung rasa di dada.  Mohon berbanyak-banyak maaf ya.

Untuk semua. . .Orkid merah pun nak beraya. . kembang di akhir Ramadhan, setelah sekian lama tak berbunga.

  " Taqabbalallahu minna wa minkum."

4 comments:

 1. Replies
  1. Antara spesis orkid jg ni cik suzi. Disebabkan lama tak berbunga, namanya pun dh lupa. Tkasih sudi singgah laman husna yea. Salam kenal dan slmt hari raya.

   Delete
 2. Replies
  1. Wsalam kak puteri..
   Tkasih. Mmg okid kak.

   Delete